Weer een PP EL34, maar geen gewone :-)

Frank Mexiani, een oude klant die eigenlijk niet liver had dan zijn huis vol met audio zelfbouw materiaal te bestukken en helaas een heel lage WAF faktor heeft. Kan niet anders dan voor vrienden bouwen . Herve zijn vriend heeft een kleine portemonee en dus had ie maar een max budget van 500 euro. En anders een EL34 weet ik niets dat voor zo weinig geld zoveel kwalitatieve watts geeft. En dus een nieuw schema getekend voor Frank. Ik heel blij daar ik iet meer echt gemotiveerd ben om nog EL34 PP versterkers te bouwen. Maar de motivatie om een fatsoenlijk ontwerp te maken is er nog altijd en de jaren ervaring helpen ook. De versterker klinkt zo ontzettend goed dat Frank helemaal van Parijs naar Antwerpen gereden is om hem hier te demoeen. Het laag is fenomenaal, en de rest ook. Uitzonderlijk of zijn het mijn speakers ?

En aan de voeding ligt het niet , dus ligt het aan de Lundahl dubbel C kernen . hmmm ja ik weet het ik verkoop ze...............

Wel het zou ook kunnen liggen aan de 2C51 of aan de long tail fase splitter of aan het feit dat het geheel geen tegenkoppeling heeft.

Het is in elk geval de beste EL34 versterker die ik ooit gehoord heb.

Paar foto's met schema


Op aanvraag kan ik ook een kit leveren, de nieuwe chassis van de boully 66 is uitermate geschikt .

 copyright webdesign 2005 aquablue Benny Glass